неділю, 10 листопада 2013 р.

Перший тиждень - відповідальний початок

Увага, шановні практиканти! Тиждень завершено, а яким він був у Вас? Запрошуємо всіх у понеділок, 11 листопада, на 15.30 з повним пакетом документів (оформлених, заповнених, підписаних).

 Ласкаво просимо в університет, адже, судячи з вашої активності в блогах, Ви всі (за винятком декількох осіб) прагнете  прозвітувати особисто на кафедрі.

Обов'язкові завдання:
1. Папка "Документація": індивідуальний план, робочий зошит, конспекти уроків, наочність до уроків, табель оцінювання, щоденник практики.

2. План проведення уроків практикантами підгрупи (готує староста).

3. Усім практикантам до 24.00 неділі (10.11.13) заповнити АНКЕТУ-ЗВІТ за перший тиждень.

4. Нагадуємо, що в п'ятницю Ви були виконавцями або помічниками на заході в університеті - проводили (спостерігали) одну з форм позакласної роботи з предмету. Зробіть рефлексію (АНКЕТА-УЧАСНИКА заходів 8 листопада), напишіть висновки із спостереження (якщо ви були спостерігачем), або висновки після проведення (якщо були виконавцем), не забудьте  зафіксувати вашу роботу як у індивідуальному плані, так і  звіті.

5. Зробіть зручні налаштування блогів: приберіть перевірку словом, виставте можливість перегляду останніх коментарів по правому полю, налашутйте групування дописів  за темами (ярликами) - щоденна рефлексія, висновки до проведених уроків, висновки до спостереження уроків, підготовка до уроків (конспекти). Не забувайте у кожного допису має бути заголовок.

Успіхів.

7 коментарів:

  1. До допису Наталії Ліман за невідоме число, оскільки блог налаштувати вона, мабуть, не збирається.
    Усім почитати також не завадить!!!
    Ви здійснюєте методичний аналіз уроку, чи робите побутові припущення? До чого тут ваша думка, якщо урок певного типу повинен мати відповідні структурні компоненти? Читайте рекомендації до спостережень уроків на "Практика...". Давайте методичну оцінку доцільності та результативності тих, чи інших методів, прийомів, форм, із ваших висновків має бути зрозумілим: яка мета ставилася, чи вона досягнута, що сприяло (методи, прийоми, форми, особливості вчительської манери, час відведений і витрачений тощо), а стало на заваді. Ви маєте роботи методичні узагальнення та важливі висновки-рекомендації. Ваш висновок - ні про що не свідчить.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олена Анатоліївна, я на блозі пишу число. І моє ім'я не Наталія, а Наталя, виправте будь-ласка!

      Видалити
    2. Наталко, Ви так коректно робите мені зауваження! Чи не доцільно було б уважніше читати коментарі і вчасно реагувати на рекомендації, якщо Ви такі оперативні. Спрямуйте свою енергію на якісний зміст повідомлень, дайте дозвіл на коментарі на вашому блозі!!!

      Видалити
    3. я звертаю увагу на ваші зауваження, але якби я знала як і що переробити і розбиралася в цьому блозі, обов'язково б переробила. Інші взагалі ще нічого не писали.

      Видалити

    4. Наталко, Вм зробили конкретні рекомендації щодо змісту повідомлення. А проблеми з навігацією блогу - то потрібно було якісно працювати на заняттях з ІКТ, а тепер для Вас є сторінка на "Практика" - "Рекомендації блогеру", окрім того вам конкретно сказали, що ви позбавили себе спілкування на своєму блозі, бо досі не прибрали перевірку словом у коментарях - інші цей етап налаштування блогу давно пройшло. А дивитися на тих, хто гірше за Вас не розумно, Ви ж намагаєтеся працювати, а не шукати спосіб це не зробити. Тому навчайтеся і працюйте. Щодо технічних питань - то радьтеся із дівчатами. А от над змістом повідомлень попрацюйте на наступному тижні. Я дуже хочу бачити ваші КОНСПЕКТИ!

      Видалити
    5. Усе зробила, а конспекти у мене на блозі знаходяться з 8.11.13

      Видалити

Загальна кількість переглядів сторінки