четвер, 28 листопада 2013 р.

Останні дні практики з української мови і літератури...

От і добігає до кінця ваша робота як вчителя української мови і літератури. Час збирати каміння. РАДИМО
Намагайтеся свої останні уроки зробити для учнів справжнім святом, знайдіть відповідні форми останніх занять (особливо якщо ви з цими учнями не зустрінетеся на наступній практиці). Ви маєте по собі залиши теплі і приємні спогади! 
Будьте розумницями, не забувайте, що увесь цей час з вами працювали педагоги, а вам є за що їм подякувати. Знайдіть правильні слова. Якщо ви були талановитими студентами, то передайте матеріали для дидактичного забезпечення кабінету, запропонуйте свої інтелектуальні й  творчі послуги.

Намагайтеся максимально продуктивно провести останні дні, пам’ятайте, що ви не повинні зараз розпорошувати час і сили на те, що не зробили вчасно й якісно. Зробіть останні акорди якісними і вчасно! 
Подайте всі документи вчасно:
п’ятниця (29.11) - папка з поточними документами. Вона має бути, якщо ви працювали систематично й провели всі уроки, то конспекти у вас давно готові (друковані, поправлені, рукописні, але є). Не можете подати - значить не виконали вимоги практики. 
у понеділок (02.12) - звітні! Конспекти залікових занять уже ви всі маєте, самоаналізи ви мали написати відразу після уроку, табель ви вели щодня, у індивідуальний план виставляли відмітки про виконання "виконано" та оцінки, за часом виконання. Отже, залишається написати ЗВІТ з практики і, якщо вам рекомендовано, другий (удосконалений варіант) залікового конспекту уроку.

Папку потрібно підписати і подати перелік матеріал (ФОРМА). Розташовуйте у папці документи у відповідній послідовності, скріплено, без файлів. У підписаних файлах подавайте тільки зразки наочності.


Чекаємо, успіхів. Критерії оцінювання у вас є, додатково можете познайомитися із сторінкою електронного журналу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Загальна кількість переглядів сторінки