вівторок, 12 листопада 2013 р.

Результати роботи за тиждень

11.11.13 відбулася групова консультація щодо проходження практики студентів груп УА 5 та УР5. Судячи з того, що всі "сумлінно" вийшли та прозвітували про зроблене за тиждень, можемо допустити, що п'ятикурсники вирішили, що не варто напружуватися - і так обійдеться.
Повірте не обійдеться. 

Усі втомилися від ваших "вибриків", відповідальність за Вашу безвідповідальність ніхто з викладачів кафедри на себе не візьме, бо ми добре усвідомлюємо наслідки вашого працевлашування після випуску. А оскільки для більшості з вас не знайдеться місць російської та англійської, то у нас є всі підстави видавати вам диплом з оцінками, які ви заробили, а не з тими, які ви багатьма перездачами та доопрацюваннями виходили. Час консультацій на свої відпрацювання ви вже вичерпали і перебрали. 


На жаль, Ви не зробили висновки, щодо заборгованостей із дисциплін, пішли на практику з повним переконанням, що Вас чимось перевантажили. На практиці й далі продовжуєте підтверджувати, що не варто було стільки часу на вас витрачати. Роботи (самостійні та індивідуальні) у більшості недопрацьовано, завдання не доведені до кінця. Робили (навіть, якщо багато робили) не означає, що ви зробили і це заслуговує на відповідну оцінку. 
Журнал оцінювання з навчальних дисциплін ІКТ та "Загальне мовознавство" буде закрити 20 листопада, 22  листопада  - модульний контроль з СПТН. Під час виставлення оцінок береться до уваги лише результати вашої роботи, якість і результативність. Ваше бажання мати стипендію мало проявлятися на заняттях і в самостійній роботі, у конкретних результатах роботи. 
Безвідповідальним перекажіть від нас усіх вітання!

Успіхів сумлінним! (Але ж так  мало того дива)

1 коментар:

Загальна кількість переглядів сторінки